2018-02-01 Jeugdbibliotheek.nl

Jeugdbibliotheek.nl is een nieuwe website speciaal voor de jeugd. Het doel is om jongeren te inspireren om te lezen en informatie te bieden, onder meer voor werkstukken en spreekbeurten.

 

Bij de start ligt de focus van jeugdbibliotheek.nl op het stimuleren van lekker lezen en veel weten voor jongeren van 9-12 jaar.
Voor elk moment het leukste verhaal! Een gewoon boek of e-book om te lezen in bed. Een luisterboek voor in de bus. Op de site worden onder meer de top tien boeken en series uitgelicht. En elke week is er een boekentip.
Daarnaast vinden jongeren op dit platform informatieve boeken en inspiratie voor werkstukken en spreekbeurten. Jeugbibliotheek.nl wordt continu uitgebreid met informatie die jongeren aanspreekt in de vorm van tekst, beeld en video.