2020-10-04 Concert Cordevento

Cordevento met Erik Bosgraaf in Rolder Kerk

Op zondagmiddag 4 oktober opent het bekende trio Cordevento (‘snaren en lucht’) het nieuwe seizoen in de Rolder kerk. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis door het Spanje van de 17e eeuw met werken van o.a. Corbetta, Falconieri en De Selma y Salverde maar ook verrassend Jacob Van Eyck. De melodieën zijn nu eens swingend, virtuoos en dan weer heel ontroerend. Het trio bestaat uit de internationaal gevierde musici Erik Bosgraaf (blokfluit), Izhar Elias (gitaar) en Alessandro Pianu (klavecimbel) en speelde op de grote Europese podia en in het verre buitenland. De Friese Erik Bosgraaf is één van ’s werelds meest virtuoze en eigenzinnige blokfluitisten. Hij en de twee andere musici wonnen diverse grote muziekprijzen waaronder de Nederlandse Muziekprijs en maakten vele opnames. In verband met het coronavirus worden er twee concerten (max. 50 bezoekers per concert) gegeven op zondagmiddag, namelijk van 14.00-15.00 en van 16.00-17.00.
Zie voor meer informatie www.rolderconcerten.nl.