Overblijven

De Stichting Kinderopvang Rolde biedt de kinderen in Rolde, buiten de schooltijden, een compleet dag arrangement aan. De kinderen kunnen van 7.00 tot 18.00 uur bij de voor-, tussen- en buitenschoolse opvang terecht. Ook in de schoolvakanties en op margedagen.

Tussenschoolse opvang

We bieden de keus uit twee mogelijkheden:

1. Overblijven op school
    In een gezellig ingericht lokaal, eten en drinken de kinderen uit een eigen, van huis meegebracht, lunchtrommeltje. De begeleiding bestaat uit een pedagogisch medewerker die wordt bijgestaan door overblijfkrachten.
  1. TSO op de buitenschoolse opvang
    De kinderen, meestal zij die ook na schooltijd op de BSO verblijven, eten op de BSO locatie. De lunch wordt verzorgd door de BSO. De begeleiding bestaat uit pedagogisch medewerkers.

Buitenschoolse opvang
Voor je kind wil je een fijne en prettige opvang voor- en na schooltijd, tijdens margedagen en de schoolvakanties. Een kind wil vooral vrije tijd en ontspanning na schooltijd. Wij doen onze uiterste best om een fijne en vertrouwde omgeving te creëren waar zij alle ruimte krijgen lekker te spelen. Kinderen worden uitgedaagd om met activiteiten mee te doen, grenzen te verkennen, vrienden te maken, samen te leren spelen en vooral veel lol te maken. Uiteraard krijgen zij ook alle ruimte om even lekker te ontspannen. Voorop staat dat de tijd bij de BSO vooral vrije tijd is, waar veel mag en niets moet. Kom gerust samen met je kind kennismaken en proef de sfeer.

De kinderen uit groep 1 en 2 hebben een ruimte in de basisschool.

Voorschoolse opvang
Heb je te maken met vroege werkdagen of een lange reistijd? Dan biedt onze voorschoolse opvang een uitkomst. Jouw kind kan hier ’s morgens in alle rust nog even lekker spelen met andere kinderen en jij kunt zo de dag ontspannen beginnen. Kinderen uit groep 1 en 2 worden tot in de klas gebracht. De andere kinderen mogen zelf naar school gaan.

Voor meer informatie en/of inschrijven klik op deze link.